Srí Lanka


TESTI-LELKI FELTÖLTŐDÉSRE VÁGYSZ? VONZ A JÓGA ÉS A TRÓPUSOK?


Időpont: 2018. október 19-28.

  

Vezeti: Szabó Nóra, világutazó, 57 országban járt fejlődő országok szakértő, Yoga Alliance nemzetközi jógaoktató

Az utazás szervezője a Srí Lankai utak specialistája, a Jetwing Travel utazási iroda (MKEH engedélyszám: U-000387)

 

Ha szívesen jógázol, szereted a természetet és az utazást, akkor ezt az utat Neked találták ki!
Az utazás során aranyszínű strandok, köd borította hegyek, hatalmas elefántok, zöldellő teaültetvények, meleg mosolyok és fenséges múlt – ez mind Srí Lanka!

A körút során érintett helyszínek: Negombo, Sigiriya, Dambulla, Kandy, Galle, Uda Walawe Nemzeti park (fakultatív programlehetőség)

Jógázók - Sri-Lanka


Szállás:
Okt. 20 – 21. Jetwing Beach Hotel, Negombo (5*-os szálloda deluxe szoba) www.jetwinghotels.com/jetwingbeach/
Okt. 21 – 22. Habarana Village by Cinnamon, Habarana (4 *-os szálloda szoba superior szoba)
www.cinnamonhotels.com/en/habaranavillagebycinnamon/
Okt. 22 – 23. Cinnamon Citadel, Kandy (4 *-os szálloda superior szoba)
www.cinnamonhotels.com/en/cinnamoncitadelkandy/
Okt. 23 – 27. Jetwing Lighthouse Hotel, Galle, (5*-os szálloda deluxe szoba)
www.jetwinghotels.com/jetwinglighthouse/

Transzfer a körút során az egyes helyszínek között légkondicionált járművekkel történik!

Ellátás: félpanzió (bőséges büféreggeli és vacsora)

Utazás: A Jetwing utazási irodán keresztül kedvezményes árú repülőjegy igényelhető. A Qatar Airways menetrend szerinti járatával, Doha-i átszállással.
1 QR 200 19OCT 5 Budapest - Doha 2B 17.30 23.50
2 QR 664 20OCT 6 Doha - Colombo 02.10 09.55
3 QR 655 27OCT 6 Colombo - Doha 20.55 23.35
4 QR 201 28OCT 7 Doha - Budapest 01.55 05.45

Részvételi  j: 332.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza:
Körutazást légkondicionált járművel a tervezett program szerint, tengerparti pihenést 4 éjre, a körutazás során helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar nyelvű kisérőt, szállást 4*-os és 5*-os szállodákban kétágyas szobákban, félpanziós ellátást, repülőtéri transzfert, magyar nyelvű jóga és meditációs órákat.

Az ár nem tartalmazza:
Repülőjegy budapesti indulással (aug. 19-ig 196.000 Ft-ért biztosítunk), Vízumdíj 12.000 Ft/fő, belépőjegyek a helyszínen fizetendők kb. 120 USD/fő, útlemondási biztosítás 1,5%, ajánlott Baleset-, Betegség-, és Poggyászbiztosítás 565 Ft-tól/fő/nap, borravalók, fakultatív kirándulás az Uda Walawe Nemzeti parkba.

JELENTKEZÉS e-mailben a nora.tropicalyoga@gmail.com e-mail címen keresztül vagy a Jetwing Travel utazási irodánál (www.jetwing.hu; info@jetwing.hu)
Foglalni a teljes részvételi díj 40%-val lehet, ez a foglaláskor/jelentkezéskor fizetendő, a fennmaradó részt pedig 1 hónappal indulás előtt kell kiegyenlíteni.
Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 3.

Részletes  program:

Okt. 19.: Utazás Srí Lankára. Igény esetén a Jetwing Travel Budapesti indulással külön térítés ellenében kedvezményes áron repülőjegyet biztosít.

Okt. 20.: Érkezés Srí Lankára, indulás a Colombo-i repülőtértől 20 perc autóútra (13km) fekvő tengerparti üdülővároskába, Negombo-ban. A szállás elfoglalása a Jetwing Beach 5*-os szállodában. Az utazás fáradalmainak kipihenése, strandolás. Átmozgató, laza tengerparti jógaóra a megérkezés jegyében.

NegomboNegombo

Okt. 21.: Reggeli után utazás Sigiriya-ba. Sigiriya „oroszlán-sziklájának” meghódítása, melyre az V. sz.-ban a menekülő Kassapa király építtetett erődöt. A palota romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát. A ligetes tájon magasodó magányos szikláról nagyon szép panorámában gyönyörködhetünk. Szállás a Habarana Village by Cinnamon 4 *-os hotelben. Késő délutáni jógaóra a trópusi kertben.

SigiriyaHabarana by Cinnamon

Okt. 22.: Kora reggeli jógaóra a Napfelkeltében. Reggeli után utazás Dambulla sziklakolostorához, a Világörökség része, a szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei. Továbbutazás a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Városnézés és a Fog templom megtekintése, majd este zenés táncbemutató a híres Kandy táncosokkal. Szállás Kandy-ben az Cinnamon Citadel 4 *-os szállodában.

DambullaCitadelKandy Dancers

Okt. 23.: Reggeli jógaóra a felkelő Nap fényében. Reggeli után indulás Galle festői szépségű tengerpartjára. Galle partja tökéletes helyszínként szolgál, hogy egy függőágyban elfekve friss lassival vagy kókuszdióval a kezünkben élvezzük a tengerparti szellőt és a pihenést. Szállás Galle-ban a Jetwing Lighthouse 5*-os szállodában.

night teaserGalle Jetwing hotelGalle Jetwing hotel

Okt. 24-25-26.: Pihenés és Srí Lanka egyik leggyönyörűbb strandjának élvezete. Jógaórák napi rendszerességgel, hol a szálloda zöldellő kertjében, hol pedig a tengerparti naplementében. Szállás mindvégig a Jetwing Lighthouse 5*-os hotelben deluxe szobákban. Napközben szabad program a tengerparton vagy a városban. Okt. 26-án este záró meditáció a Naplementében.

Fakultatív programlehetőség: dzsipszafaris kirándulás az Uda Walawe Nemzeti parkba. Az elefántok, majmok, krokodilok, vízi bivalyok és egyéb állatfajok százainak otthont adó terület méltán Srí Lanka egyik legnépszerűbb nemzeti parkja.

Water buffaloes at Udawalaweelephant safarileopard

Okt. 27.: Reggeli a szállodában. Majd transzfer a repülőtérre és egyéni menetrend függvényében hazautazás.

Okt. 28.: Hazaérkezés a kora délelőtti órákban.

A jógaórákról
A teljes testi lelki feltöltődést a mindennapi Tropical Yoga órák biztosítják.
A részvétel fakultatív jellegű, semmi nem kötelező, az a fontos, hogy jól érezd magad és feltöltődj az utazás során!
Az órák abszolút személyre szabottak, az egyéni igényekhez igazodnak, így szinttől és tapasztalattal függetlenül bárki által látogathatók. Megtartásukra az adott nap programjához igazodva reggel vagy késő délután kerül sor.
A Természet 5 alapelemén keresztül (Föld, Víz, Tűz, Levegő Éter) a mindannyiunkban jelen lévő ősi tudást ébresztjük fel. Olykor az Óceánhoz kapcsolódunk, máskor a Naphoz vagy a Holdhoz és közben a jógagyakorlatok és a meditáció segítségével az egyensúlyon, az elengedésen, a befogadáson dolgozunk vagy más, aktuális életterületünkkel foglalkozunk.

A programváltoztatás és a szállodacsere jogát az Iroda fenntartja.

 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.