Külföld


TESTI-LELKI FELTÖLTŐDÉSRE VÁGYSZ? VONZ A JÓGA ÉS A TRÓPUSOK?


Időpont: 2018. október 19-28.

  

Vezeti: Szabó Nóra, világutazó, 57 országban járt fejlődő országok szakértő, Yoga Alliance nemzetközi jógaoktató

Az utazás szervezője a Srí Lankai utak specialistája, a Jetwing Travel utazási iroda (MKEH engedélyszám: U-000387)

 

Ha szívesen jógázol, szereted a természetet és az utazást, akkor ezt az utat Neked találták ki!
Az utazás során aranyszínű strandok, köd borította hegyek, hatalmas elefántok, zöldellő teaültetvények, meleg mosolyok és fenséges múlt – ez mind Srí Lanka!

A körút során érintett helyszínek: Negombo, Sigiriya, Dambulla, Kandy, Galle, Uda Walawe Nemzeti park (fakultatív programlehetőség)

Jógázók - Sri-Lanka


Találd meg ELEMENTÁLIS ÉN-edet a Himalája szívében!

Dátum: Tervezés alatt 

Kathmandu – Pokhara (Annapurna túrák) - Kathmandu

Képzelj el egy fantasztikus két hetes „Jóga és Túra” feltöltődést a Himalája szívében. Gyere el egy holisztikus helyre és találj rá egy olyan harmóniára és békére, ami a nyaralásod után is sokáig fennmarad Benned.
Mi lenne jobb helyszín a körölöttünk és bennünk lévő ELEMEK felfedezésére, mint Nepál Pokhara régiója, mely az Annapurna lábánál fekszik?

Egy BELSŐ-KÜLSŐ utazásra hívlak egy olyan térségben, ahol több száz generációkon keresztül rishik, jógik, szerzetesek és bölcsek meditáltak, hogy felfedjék bensőnk titkait.
Egyedi és csodálatos tapasztalatot szerezve az 5 elemről – Föld, Víz, Tűz, Levegő és Éter – a jógaászanákat és a meditációt egy bármikor elérhető eszközként fogjuk felhasználni. Nem csak a testünket transzformáljuk, hanem olyan új megközelítésbeli mintákat alakítunk ki, amik személyes értékeket hordoznak és a mindennapokba is integrálhatóak.

A túra bármilyen korosztály által teljesíthető, de fitt erőnlétet kíván.

Részletes program hamarosan.

 
ISMERD MEG AZ IGAZ TERMÉSZET(ED)ET COSTA RICÁN!


Costa Rica, ahol az eserd és a tenger találkozik. 
Dátum: tervezés alatt

 
3 helyszín:
La Fortuna – Esőerdő és mangrove vidék (jóga, vulkán túra, állatmegfigyelés, éjszakai jacuzzi az esőerdő közepén)
Samara Beach – Csendes-óceán parti strand (Jóga, Szörf, Kajak, Sup, lélekmasszázs)
Manuel Antonio – Nemzeti park és fehérhomokos part (Jóga, különleges állat- és növényvilág)
 
Az Anyatermészetben harmóniára lelünk. A Jóga pedig segít abban, hogy ezt a harmóniát fennt is tartsuk. Az Öt Elemhez kapcsolódva – Föld, Víz, Tűz, Levegő, Éter - ez a „BELSŐ” és „KÜLSŐ” utazás a természet energiáját kelti életre a Tropical Yoga segítségével.
 
Hol tudnánk bolygónk csodáit jobban felfedezni, mint egy Természeti Paradicsomban?
 
Costa Rica Füldünk egyik öko-édenkertje, ami a fennmaradt esőerdő és a korallokban gazdag tenger találkozásánál fekszik, és ahol az érintetlen természet továbbra is körülölel.
 
A természet csodái között felfedezzük, hogy minden, ami a külső univerzumban létezik, a belsőnkben is jelen van. Tengerparti jógagyakorlásunk minden nap egy-egy specifikus téma köré épül majd - a minket körülvevő Elemek szerint. Az esőerdő Föld-éneke kéri, hogy a jóga révén vegyük fel a kapcsolatot gyökereinkkel. Az idili strand kínálkozik, hogy merüljünk el az Ócean Jógában.
 
Kapcsolódj a Természeti Elemekkel, kapcsolódj a saját Természeteddel!
 
Részletes program hamarosan.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.