Hírek

 MatrixHolistic Center

“Bármire képesek vagyunk, mindent meg tudunk tenni, de ehhez kulcsfontosságú az, hogy tudjuk, hogy kik vagyunk valójában”. A Lokál-ban megjelent interjúmból megtudhatod, hogy a Tropical Yoga által MatrixHolistic Centerben hogyan tudlak hozzásegíteni, hogy kihozd Magadból a legtöbbet. Ajánlom szeretettel: https://www.lokal.hu/2019-02-tropusi-jogat-almodott-a-pest…/

 Glamour Beauty Fesztivál

Sziasztok!

Ez a cikk a Glamour Beauty Fesztiválról jutott el hozzám. Boldog vagyok, hogy a fesztivál részese lehettem, attól pedig még inkább boldog, hogy ha ahogy a cikk íróját is megérintette az előadásom, valóban adni tudtam a vendégeknek. Ha szeretnél elindulni vagy fejlődni az önismeret útján akkor várlak Téged is szeretettel az óráimon, jógázzunk együtt:
 

Kedd és csütörtök 18:00-19:30 (Mátrix Budapest)
Vasárnap 10:00-11:30 (Buddha Gym Tata)

A teljes cikket itt olvashatod el.

 A Tropical Yoga előadások az első magyar Glamour Beauty Fesztiválon

Lélegezz a Szépségért!
2018. november 24. 11:00-11:30

Gondoltad volna, hogy létezik egy olyan ősi anti-aging módszer, ami természetes, mindenki számára elérhető és könnyen elsajátítható? Nem kell hozzá csodapirulát szedned, nem kell semmifajta fájdalmas beavatkozáson részt venned, sőt még egy forintodba sem kerül. Akkor mi az, ami szükséges? Csak Te kellesz hozzá! És mit kell tenned? Lélegezned! Rendszeres légzőgyakorlatok által elősegítheted sejtjeid regenerálódását, javíthatod bőrszöveteid szilárdságát és megtarthatod fiatalos szépségedet.
Jegyek ITT kaphatók.

A Szépség igazi Esszenciája
2018. november 24. 17:30-18:00

Mindnyájan tudjuk, hogy az igazi szépség belülről fakad. Ahogy Coco Chanel is mondja “az igazi szépség ott kezdődik, hogy eldöntöd, hogy önmagad leszel.” Segítségedre lehet-e ebben egy speciális mozgásforma? Igen! Létezik egy különleges jóga, ahol a test ritmusa, az elme melódiája és a lélek harmóniája által megalkotjuk szépségünk egyedi és csodás szimfóniáját.
Jegyek ITT kaphatók.

A fesztiválról és a programokról további információkat ITT találsz.

Wimal, a Jetwing Travel magyarországi vezérigazgatója, izgalmas részleteket oszt meg a srí lankai kultúráról, az ottani emberek életéről és azt is megtudhatjuk, hogy ott mennyiben mások a bulizások szokások a mieinkhez képest!" Köszönjük a NOIZZ.hu-nak, teljes cikk ITT

Az égszínkék tenger, a jógázás fél lábbal a habokban és a szinte érintetlen természet meghódítása csak néhány indok arra, hogy belevágj ebbe az októberi srí lankai utazásba. A Noizz.hu cikkébenében és a videóban találod a többit!

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.