Hírek

 A Tropical Yoga előadások az első magyar Glamour Beauty Fesztiválon

Lélegezz a Szépségért!
2018. november 24. 11:00-11:30

Gondoltad volna, hogy létezik egy olyan ősi anti-aging módszer, ami természetes, mindenki számára elérhető és könnyen elsajátítható? Nem kell hozzá csodapirulát szedned, nem kell semmifajta fájdalmas beavatkozáson részt venned, sőt még egy forintodba sem kerül. Akkor mi az, ami szükséges? Csak Te kellesz hozzá! És mit kell tenned? Lélegezned! Rendszeres légzőgyakorlatok által elősegítheted sejtjeid regenerálódását, javíthatod bőrszöveteid szilárdságát és megtarthatod fiatalos szépségedet.
Jegyek ITT kaphatók.

A Szépség igazi Esszenciája
2018. november 24. 17:30-18:00

Mindnyájan tudjuk, hogy az igazi szépség belülről fakad. Ahogy Coco Chanel is mondja “az igazi szépség ott kezdődik, hogy eldöntöd, hogy önmagad leszel.” Segítségedre lehet-e ebben egy speciális mozgásforma? Igen! Létezik egy különleges jóga, ahol a test ritmusa, az elme melódiája és a lélek harmóniája által megalkotjuk szépségünk egyedi és csodás szimfóniáját.
Jegyek ITT kaphatók.

A fesztiválról és a programokról további információkat ITT találsz.

Wimal, a Jetwing Travel magyarországi vezérigazgatója, izgalmas részleteket oszt meg a srí lankai kultúráról, az ottani emberek életéről és azt is megtudhatjuk, hogy ott mennyiben mások a bulizások szokások a mieinkhez képest!" Köszönjük a NOIZZ.hu-nak, teljes cikk ITT

Az égszínkék tenger, a jógázás fél lábbal a habokban és a szinte érintetlen természet meghódítása csak néhány indok arra, hogy belevágj ebbe az októberi srí lankai utazásba. A Noizz.hu cikkébenében és a videóban találod a többit!

 

Srí Lanka

Sokan kérdezték tőlem, hogy miért Srí Lankára esett a választásom, miért ide terveztem októberre utat. Amellett, hogy számos ésszerű érvet felsorolhatnék Srí Lanka mellett – az ország sokszínűsége, kulturális örökség, aranyszínű strandok stb. - most inkább személyes élményeimen keresztül szeretnék a kérdésre válaszolni.


Csodahely? Miért?

Login

Register